STEYR tractoren zijn dé perfecte werkmachines. Ze bieden maximale betrouwbaarheid, comfort en efficiëntie. Er staan acht series voor u ter beschikking: de flexibele Kompakt S, de veelzijdige Kompakt, de universele Multi, de speciale economische Profi Classic, de innovatieve Profi en de traploze Profi CVT alsook onze vlaggenschepen de CVT en Terrus CVT.

Terrus CVT

U hebt de keuze uit drie modellen die zijn uitgerust met uiterst efficiënte en betrouw-bare ECOTECH motoren en een vermogen van respectievelijk 250 tot 300 pk.

CVT

Dankzij de continu variabele transmissie en talrijke technische vernieuwingen onderscheidt de nieuwe generatie van onze CVT-tractoren zich door nog meer werk- en bedieningscomfort, een hogere efficiëntie en betere prestaties.

Profi CVT

De innovatieve Profi CVT met 4- en 6-cilinder motoren van 116 tot 145 pk, S-ControlTM CVT-transmissie en ISOBUS III biedt een absoluut maximum aan comfort en ondersteuning voor de bestuurder.

Profi

De Profi-modellen zijn uitgerust met een 8-traps automatische versnellingsbak met 24 x 24 versnellingen. Met de Profi vindt u in de pk-categorie van 116-145 pk een breed aanbod met 4 of 6 cilinders.

Profi Classic

Het instapmodel van de Profi Classic met mechanische externe regelventielen, constante hydraulische pomp en laag dak in de standaarduitvoering onderscheidt zich door zijn excellente functionaliteit.

Multi

De gloednieuwe Multi van STEYR is de meest veelzijdige tractor van zijn klasse. De nieuwe Multi, ontwikkeld in samenwerking met landbouwers en gebouwd in St. Valentin, Oostenrijk.

Kompakt S

De Kompakt S van STEYR is in samenwerking met de klanten ontwikkeld. Net als de beroemde klassiekers van typen 80, 84 en 86, en de STEYR Plus-serie, die op vrijwel elk boerenbedrijf thuis hoorden.

Kompakt

De nieuwe Kompakt van Steyr brengt een revolutie teweeg op het gebied van de kosten-batenberekening. De trekker is licht, wendbaar en zeer flexibel inzetbaar: Uitgerust met de beproefde technologieën van de zware trekkers is de Kompakt de ideale machine voor vrijwel elk toepassingsgebied.

SZ/SF Voorladers

De STEYR voorladers zijn perfect afgestemd op het gebruikt met onze modellen. Ze kenmerken zich door een hoge nauwkeurigheid, snelle reactie en een eenvoudig gebruik en dragen zo bij tot een duidelijke stijging van de productiviteit.

  • WERKEN OP LOCATIE
  • KENNIS VAN MERKEN TRACTOREN EN MACHINES
  • OOK OP ZATERDAG OPEN
  • 24/7 NOODDIENST

Hulp nodig?

Neem direct contact met ons op.

of vul het contactformulier in.

WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR!